logo
Anita Stam
Over Anita
Nieuws
Wat is homeopathie
Orthomoleculaire
Darmtherapie
Insuline resistentie
Oestrogeendominantie
Praktijk info
Tarief consult
Waarborg Privacy
Contact
Vergoedingen 2022
Gastenboek

Klassieke Homeopathie:

 

Met klassieke homeopathie wordt de homeopathie bedoeld, zoals deze oorspronkelijk door de Duitse arts Samuel Hahnemann ontwikkeld is.

Homeopathie is een geneeskundige benadering die gericht is op het verbeteren van de gezondheid van de zieke mens door toediening van stoffen, in de vorm van homeopathische geneesmiddelen, op basis van diens individuele symptomen, die lijken op de symptomen die deze stoffen bij een gezond persoon kunnen teweegbrengen. Daarmee wordt met name naar de gehele mens gekeken. Homeopathische geneesmiddelen worden als regel gepotentiëerd, dat wil zeggen stapsgewijs verdund en geschud volgens procedés die worden beschreven in de Europese Farmacopee en ze worden voor een beperkte duur gebruikt in kleine doseringen.

Binnen het Homeopaten Collectief Noord-Holland werk ik samen met 4 homeopaat collega's. Binnen deze samenwerking overleggen we lastige en bijzondere problematiek, vervangen wij elkaar bij vakantie en ziekte en houden we elkaar op de hoogte van ontwikkelingen binnen de homeopathie en geneeskunde in het algemeen.

Meer informatie kunt u vinden op de website homeopatencollectiefnoordholland.nl  

 

 

 

 

Anita Stam Klassieke Homeopathie  | contact@anitastam.com